مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار ملک

سلام و درو .
من یک آپارتمان 6 دانگ را به نام شوهرم زدم که بفروشه بعد از یک سال با هم اختلاف پیدا کردیم و نفروخت ولی زد به نام پسرم که 7 سالش هست.
با حضانت خودش
من الان نمی دونم چیکار کنم الان . نه فروخته نه بهم بر می گردونه

من چیکار کنم ؟
می دونم که هیچ اختیاری ندارم .
آیا می تونم جهت تعیین تکلیف وکالت که سرانجام چی شده ادای کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد وکالت می توانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شما اقدامات متفاوتی می‌توانید انجام دهید آیا بفرمایید که قصد هبه داشتید یا نه وکالت شفاهی داده‌اید همه این‌ها راه حل خاص خودش را دارد