مشاوره حقوقی رایگان - سرپرست و قیم

سلام. قاتل پدرم 90 میلیون به قیمم که مادربزرگم هست داده 300 میلیون به من اعلان بعد از فوت قیمم 90 میلیون به من میرسد یا به بچه های مادربزرگم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سهم مادربزرگ به بین وراث وی تقسیم می شود.
اگر مادر بزرگت فرزند داشته باشد نود میلیون بین فرزندان وی تقسیم می شود.
اگر مادر بزرگت قصد داره نود میلیون را به تو بده می تواند نوشته بنویسد که نود میلیون را به تو بخشید است که در این صورت به وراث وی نمی رسد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سهم مادربزرگ بین وراث وی یعنی فرزندان ایشان تقسیم خواهد شد‌ . اگر مادر بزرگ فرزند داشته باشد 90 میلیون در حالت طبیعی بین فرزندان وی تقسیم می شود اما اگر مادر بزرگ قصد داشته باشد که 90 میلیون را به شما بدهد می تواند از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی نوشته ای ایجاد کند که 90 میلیون به شما اعطاء می شود که در این حالت 90 میلیون به وراث وی نخواهد رسید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اموال مادر بزرگ شما اگر فرزندان دیگری دارد ، آن مال به وراث ایشان تعلق می گیرد . شما سهمی ندارید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید دید تحت چه عنوان داده شده است
اصولا مطابق قاعده ارث تقسیم میشود