مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

1-سلام وقت بخیر طبق قانون جدید دیه در سال 1402 افزایش پیدا کرده آیا دیه توافقی نیز شامل این قانون میشود 2-ما 8 نفر خواهر و برادر هستیم اگر بقیه اعضا رضایتنامه را امضا کنند و من به خواستیه خود نرسم میتوانم از امضا رضایت نامه امتناع کنم 3-خانواده قاتل راضی به پرداخت دیه هستند و گفتند دیه شما را هرچه بخواهید میدهیم الان میتوانند زیر حرف خود بزنند البته این صحبت در حضور قاضی گفته شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دیه مربوط به تصادفات باشد خیر زیرا سقف ان مشخص شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ خیر
2_بله می توانید جداگانه با محکوم علیه مصالح نامه بنویسید یا اصلا رضایت ندهید
3_ بستگی دارد که گذشت خود را به دادگاه اعلام کرده اید یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت توافق در میزان دیه طبق توافق پرداخت خواهد شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قتل عمد بوده و قاتل به اعدام محکوم شده هر یک از اولیای دم میتواند نسبت به حق خود در محضر هرچه که توافق کرده از قاتل بگیرد در همانجا سهم خود را بگیرد و رضایت بدهد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است با حضور وکیل توافق کنید والا حق تان زایل میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

آنطور که از متن سوال پیداست قتل عمد بوده بنابراین مبلغ صلح جهت رضایت اولیای دم به قاتل به هر میزانی می تواند باشد کمتر یا بیشتر از دیه سان لذا �‌توانید با حضور در محضر پس از دریافت تمام مبلغ به ایشان رضایت دهید
نکته اینجاست که عدول از گذشت مسموع نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
بله
در صورتی که جنایت مذبور عمدی باشد می توانید با تراضی مبلغی را تعیین نموده و بعد از واریز اعلام گذشت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ دیه با توجه به مفاد توافق نامه و رضایت نامه تعیین میشود
بله شما میتوانید رضایت نامه را امضا
ننمایید اگر شما توافق نامه را امضا نکرده باشید میتوانید درخواست دیه را بدهید

بله باید نوع قتل مشخص گردد که آیا قتل عمد بوده یا قتل غیرعمد و بر اساس آن درخواست بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در خصوص حق خود هرگونه تصمیمی می توانید اتخاذ نمایید. دیه طبق قانون تعیین و تعلق می گیرد .

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
1) بله
2) بله
3) سوالتون واضح نیس چون مشخص نکردین حکم قطعی قصاص صادرشده یاخیر. درصورتی که حکم به پرداخت دیه باشه فقط مبلغ دیه درحکم معتبره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت توافق در میزان دیه طبق توافق پرداخت خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوالی که فرمودید چندین بعد دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
1.خیر
2.بله
3.بله امکان پذیر است و شما در صورت عدم انجام شرط می توانید از گذشت خود عدول نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر منتج به صدور گزارس اصلاخی شده باشد، وجه المصالحه افزایش نمی یابد.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

1. قیمت زمان پرداخت است مگر آنکه بر یک مبلغ قطعی توافق شده باشد.
2. بله
3. اگر ندهند حق قصاص باقی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید امتناع کنید.به هر حال باید رضایت همه را جلب کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه به نرخ روز قابل پرداخت است مگر توافقی صورت پذیرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی 1_خیر درصورتی که بر مبلغ مشخصی توافق نموده باشید مشمول نمی گردد.2_بله هریک از وراث می توانند حق خود را جداگانه اعمال نمایند.3_ بله امکان پذیر است و در مقابل شما نیز می توانید از اعلام رضایت خود عدول نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رضایت ندهید و اجازه تهید دادگاه تعیین کند