مشاوره حقوقی رایگان - خرید حق امتیاز

سلام
من بنام خواهرم خودرو ثبت نام کردم وایشان درطرج مادران دومین فرزند برنده شدند.جالا می خواهم حق امتیاز خواهرم رابخرم وخودرو راخودم بردارم.لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
فروش حق امتیاز مطابق با قانون صحیح نمی باشد چرا که خودروی ایشان تا یکسال قابل نقل و انتقال نمی باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قرارداد عادی تنظیم کنید و از خواهران وکالت تام و بلاعزل بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی توضیح دارد وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حتما می‌بایست که قرارداد جامع و کامل تنظیم شود و با توجه به نوسانات بازار میزان مشارکت و نوع آورده هر کدام باید مشخص شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطرح شده در زمره سوالات حقوقی قرار نمی گیرد و از جمله سوالات غیر حقوقی می باشد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اتومبیل بنام خوهراتان است وتحویل ایشان می شود تا یک سال قابل انتقال نیست . . توافق شخصی بین خودتان قابل انجام است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در این خصوص قرارداد رسمی تنظیم نمایید و ترجیحا از طریق دفترخانه اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در دفترخانه باید سند انتقال قطعی تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نمایندگی مجاز مراجعه نمایید و از آنجا اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد تنظیم نمایید و تمام شرایط را ذکر نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد