مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق پدر بعد طلاق دروغی

سلام. خواهرم بدون اجازه از مادرم حقوق مستمری پدرم را بعد از طلاق از شوهرش اقدام کرده مادر بیسواد من بعد از گذشت یک سال متوجه این موضوع شده در حالی که فقط برای حقوق پدرم از همسرش طلاق گرفته ودر حال حاضر باهم در ارتباط هستن من باید برای شکایت به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

قانوناً طلاق ایشان از موارد حق بردن از مستمری پدر است
شکایت شما در محاکم مسموع نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، گرفتن مستمری پدر ، حق دختر مطلقه میباشد و نیاز به اجازه مادر ندارد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر طلاق گرفته مستمری به او تعلق می‌گیرد