مشاوره حقوقی رایگان - طلاق صوری

با سلام
بنده در زندان بودم و خانمم با مراجعه به من و عنوان کردن طلاق صوری به خاطر دریافت حقوق پدر متوفایش بنده را ارعاب نمود و تن به خواسته ایشان دادم تا بعد از سپری شدن دوره محکومیتم دوباره رجوع نماید ولی ایشان خلف وعده نموده و میگوید همه چیز تمام شده البته من نامه ای از ایشان دارم که در ان تمام گفته های بنده را اقرار کرده حالا میخواهم بدانم میتوانم این طلاق نامه را باطل نمایم و یا اکر ایشان دوباره با کس دیگری ازدواج کرده باشد در ان صورت چه کار میتوانم بکنم با تشکر از زحماتتان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن اقرارنامه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

سلام
متاسفانه کاری نمی‌توانید انجام بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر صیغه طلاق جاری شده است و قابل ابطال هم نیست

و زوجه بعد از اتمام مدت عده میتواند دوباره ازدواج نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت قراردادهاست‌مگر خلافش ثابت شود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

درصورتی که طلاق رجعی باشد مرد میتواند در ایام عده رجوع کند ودر سایر موارد بعد ا ز صدور حکم طلاق قطعی مرد نمیتواند رجوع کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه نمی توانید کاری انجام دهید بیخیال این خانم شوید و به زندگی خودتان ادامه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
پاسخ سوال نیازمند بررسی بیشتر موضوع و مشاوره می باشد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مفاد اقرار نامه باید بررسی گردد ولی با توجه به تخصصی بودن موضوع پیشنهاد می شود که حتماً از کمک یک وکیل دادگستری بهره ببرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالت در طلاق دادی و موصوع وکالت تمام شده کاریش نمیشه کرد . ضمنا خواهان کسی باش که خواهان توباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اصولا امکانپذیر نمی باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به نوع طلاق دارد. اگر ازدواج کند حتی اگر طلاق شما رجعی باشد رجوع شما امکانپذیر نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر اصولا قابل ابطال نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید زمانی که صیغه طلاق جاری می شود دیگر قابل ابطال نمی باشد طلاق صورت گرفته و اگر بعد از پایان عده ازدواج نموده کرده باشد ازدواج ایشان قانونی است