مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با عرض سلام و خسته نباشید
استاد عزیز حدودا 15 سال پیش زمینی رو از شخصی خریدم که بنیاد مسکن بهش واگذار کرده بود متوجه شدم که این زمین متصرف براش پیدا شده خواستم دادخواست اثبات مالکیت بدم نشد بهم گفتند باید به نام نفر اول دادخواست بزنی من هم یه وکالتی جهت امور کار دادگاه از نفر اول گرفتم و دادخواست اثبات مالکیت بنام نفر اول زدم و برگ واگذاری زمین و برگ تحویل صورتجلسه زمین همراه با پروانه کار رو خدمت قاضی ارایه کردم همچنین دادگاه درخواست استعلام از بنیاد مسکن روداد و بنیاد هم جواب دادگاه رو داده و گفته که زمین در تملک نفر اول هستش با این وجود قاضی بعد از برسی گفته که مدارک بنیاد برام رسمیتی ندارد لطفاً راهنماییم بفرمایید
با تشکر از شما بزرگوار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و بنیاد مسکن اقامه نمایید و با ارایه مستندات و مدارک ، دعوا را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.