مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه کارمند بانک در افتتاح حساب

سلام،کارمند بانک بجای حساب وام نگین مهر حساب وام نگین آتیه افتتاح کرده،پس از گذشت 6ماه مطلع شدم به بازرسی بانک شکایت کردم بازرسی بانک هم می‌گویند 1-بانک نقشی در این اشتباه ندارد.2-موقع امضا برگها برای حساب وام نگین اتیه نوشته شده "کوتاه مدت" و برای حساب نگین مهر نوشته شده "قرض الحسنه" باید میفهمیدی اشتباه هست.3-به همان تسهیلات وام اتیه راضی باشم چون سیستم بانکی بانک قابل تغییر نیست. 4-از کارمند شاکی باشی و شکایت کنی که مدرکی نداری و فایده ندارد جواب شما هم همین هست و بانک نمی‌تواند جبران اشتباه کند؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله به هرحال نخوانده امضاکردیدوقصوراز خود شما بوده حتی با فرض شکایت نیزبعیده راه به جایی ببرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خود شما اشتباه کرده اید و مقصر هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده ، کارمند بانک مسئولیتی ندارد.
در زنان امضاء قرارداد می توانستید مطالعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر فرم خام را گذاشتن جلوت خودت پر کردی و امضا کردی