مشاوره حقوقی رایگان - زنا

حکم زنا چیست؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

مجازات زنا در اسلام بسته به شرایط انجام آن می‌تواند اعدام، سنگسار و یا 100 ضربه شلاق باشد. زنا انواع گوناگونی دارد که مجازات هر کدام از آن‌ها با دیگری فرق دارد.

حکم زنا با محارم

طبق نظر فقها اگر کسى با یکى از محرم‌های خود مثل مادر و خواهر که با او نسبت دارند زنا کند، به حکم حاکم شرع باید آن‌ها را بکشند.

در قانون مجازات اسلامی هم آمده است زنای با محارم نسبی به هر شکلی مستوجب اعدام است.