مشاوره حقوقی رایگان - زنا

سلام یک پسر 12 ساله که محتلم شده و منی داشته با یکی از محارم خود زنا می‌کند برای چندین بار در زمان های مختلف و چندین بار(زیاد) الان این پسر 12 ساله که منی از او خارج شده و می‌داند زنا کرده اما از حکمش خبر نداشته ولی زنا با محارم کرده الان این پسر حکمش اعدام است؟ در زنای نابالغ منظور از نابالغ فردی است که هنوز به سن تکلیف(15 سالگی) نرسیده باشد یا اینکه محتلم نشده باشد یا موی زیر ناف نداشته باشد؟ الان حکم این پسر اعدام است؟ یا اقدامات تأمینی تربیتی؟ یا اینکه اعدام میشود؟

از وکیلی پرسیدم گفتند که اگر قاضی حکم به درک کامل از زنا بدهد باید اعدام شود

آیا این گونه است؟
این پسر حکمش چیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اقرار نکند و شاهدی هم وجود نداشته باشد خیر
باید توبه کند