مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور به صورت قولنامه ای

سلام‌. من یک موتور خریدم از یه فردی که خودش موتور رو به صورت قولنامه ای خریده بود من هم به صورت قولنامه ای ازش خریدم. الان میخوام موتور رو بفروشم طرف سوال میکنه ازم که اگه موتور رو کفی بگیره با قولنامه میشه از پارکینگ در اورد یا نه؟ لطفا راهنماییم کنین که بدون حضور صاحب سند و با قولنامه ای که بین من و اون فرد تنظیم میشه اون میتونه با قولنامه موتور رو از توقیف ترخیص کنه یا نه صاحب سندم نمیتونم پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنین. ضمنا مدارک موتور اعم از کارت سبز و کارت موتور همه چیزش دست من هست و مشکلی از این بابت نیست.

پاسخ ها :

یک وکیل

بدون سند امکان درآوردن موتور نیست و باید سند به نام باشد(منظور برگ سبز موتور(پلاک)) یا شخصی پلاک و برگ سبز به نام است