مشاوره حقوقی رایگان - شماره حساب صندوق دادگستری

سلام وقتتون بخير
لطفا شماره حساب صندوق دادگستري جهت واريز اجاره آپارتمان مسكوني رو ميفرماييد؟
در صورت امكان لطف كنيد به اين سوال هم پاسخ دهيد
مستاجر آپارتمان مسكوني هستم موجر مبلغ اجاره را ١٠٠ درصد افزايش داده و مبلغ جديد رو پيامك داده كه گفتم امكان پرداخت اين ميزان اجاره را ندارم و ٢٥ درصد طبق مصوبه دولت اضافه ميكنم بعد ايشان مدعي شد كه خودشان قصد سكونت دارند موجر مردي مجرد هستند كه با مادرشان زندگي ميكنند و ميگويد در شمال شهر مستاجر هستند
آيا ممكنه با توجه به مصوبه دولت براي افزايش ٢٥ درصد اجاره در شرايط اقتصادي فعلي قرارداد تمديد شود و پيامك ايشان مبني بر اعلام قيمت جديد براي تمديد دليلي بر رد ادعاي ايشان براي سكونت خود مي باشد
ممنونم

پاسخ ها :

شماره حساب صندوق دادگستری واریز اجاره به صندوق دادگستری