مشاوره حقوقی رایگان - در باره واریز وجه به صندوق

سلام .. طریقه واریز مبلغ اجاره بها بدلیل اینکه مالک از دریافت آن امتناع میکند را برایم توضیح دهید و بفرماین بنده کجا باید برم ضمن اینکه من ساکن منطقه 3 میباشم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به صندوق دادگستری واریز کنید.
به شورای حل اختلاف محل سکونت خودتان مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد اجاره شما به اتمام نرسیده به دفتر اسناد رسمی یا شورا مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه همبن گاها کافی است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به شعبه اجرای احکام مراجعه و مبلغ را به صندوق دادگستری واریز و رسید بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا اظهارنامه برای مالک ارسال نمایید و بعد از ارسال اظهارنامه که در متن آن خطاب به مالک نوشته شده باشد شماره حساب معرفی نماید جهت واریز وجه و در صورت استنکاف از این موضوع اگر سند اجاره شما رسمی است به دفترخانه اسناد رسمی و اگر عادی است از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تمدید قرار داد اجاره ، ابتدا اظهارنامه مبنی بر تمدید قرارداد اجاره برای موجر ارسال نمایید و سپس مبلغ اجاره بها را با افزایش 20 درصد به حساب موحر واریز نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید انرا به صندوق دادگستری واریز کنید اما قبل از ان باید مشاوره حقوقی بگیرید تا مغبون نشوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید مبلغ واریزی را به صندوق دادگستری واریز نمایید لیکن حتما باید به موجر اظهارنامه ای در این خصوص ارسال نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه وبا صدور قبض وجوه را به حساب ثبت واریز نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق صندوق دادگستری باید واریز شود. برای این کار لازم است به شورای حل اختلاف محل سکونت خویش مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تامین دلیل بدهید به شورای حل اختلاف که در میدان کتابی هست

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید با ارسال اظهارنامه به حساب صندوق دادگستری پرداخت نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

در حال حاضر صندوق پولی از شما دریافت نمیکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه تقاضای اعلام شماره حساب کنید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اول اظهارنامه بفرستین که بیا اجاره رو بگیر،یا شماره حساب اعلام کن.بعدش اگر پاسخگو نبود،اگر اجاره رسمی هست به دفتر اسناد رسمی و اگر عادی هست به شورای حل اختلاف محل مراجعه کنین

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهار نامه ارسال و بعد به شورای حل اختلاف مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید به حساب سپرده دادگستری واریز نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز قبلا به حساب سپرده دادگستری میشد واریز کرد ولی در حال حاضر قبول نمیکنن و تنها راه شما واریز آن بحساب دفاتر اسناد رسمی و ارسال اظهارنامه به موجر و اطلاع به ایشون که مال الاجاره نزد فلان دفتر هستش.به دادگستری هم مراجعه نکنید که جوابی نمیگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به ایشان اظهار نامه ارسال دارید و خواستار معرفی شماره حساب گردید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،ابتدا به موجر اظهارنامه ارسال نموده ودرخواست معرفی شماره کارت بانکی جهت واریز اجاره بها نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال و مدت و شناره حساب درخواست کنید.
سپس بهشورای حل اختلاف در خیابان پاسداران خیابان گل نبی مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قرارداد اجاره شما به اتمام نرسیده به دفتر اسناد رسمی یا شورا مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا تشکیل پرونده بدهید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام اظهارنامه ارسال بفرمایید ودر صورت نداشتن شماره حساب موجر میتوانید به صندوق دادگستری سپرده کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مبلغ واریزی را به صندوق دادگستری واریز نمایید

و انجام اقدامات بعدی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شوراي حل اختلاف محل مراجعه فرماييد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
یک اظهارنامه قانونی برای ایشان ارسال کنید و درخواست اعلام شماره حساب نمایید.

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
با ارسال اظهارنامه به مالک ، درخواست نمایید که شماره حساب خود را جهت واریز اجاره بها به صورت مکتوب به شما اعلام نماید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق صندوق دادگستری و شورای حل اختلاف محل سکونت اقدام نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام مبلغ را به صندوق دادگستری واریز و رسید بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهار نامه ارسال نمایید و سپس به صندوق دادگستری واریز نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، شما از طریق ارسال اظهار نامه می تونید موجر رو مطلع از موضوع بکنید که در آینده متهم به عدم پرداخت و خسارات قانونی نشید.