مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالا

سلام عرض ادب.بنده فروشگاه لوازم خانگی دارم .حدود سه ماه قبل از مشتری مبلغی بابت بیعانه خرید اجاق گاز و جارو دریافت کردم و قرار شد برای مابقی مبلغ مشتری سه فقره چک هر کدام به تاریخ یک ماه بیاورد.الان سه ماه از اون تاریخ میگذره و مشتری مراجعه نکرده و چک‌ها رو نیاورده و هیچ قسطی پرداخت نکرده آیا من باید هر موقع مراجعه کرد طبق فاکتور به ایشان کالا بدم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر با اون شرایط فروخته اید بلی اگر نفروخته اید خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر فاکتور را ازش بگیر به نرخ روز حساب کن البته سود پولش را هم حساب کن