مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور مزایده ای

سلام خسته نباشید امکانش هست موتور مزایده ای بخرم و براش سند بگیرم ؟ تو مزایده برنده نشده باشم از کس دیگه ای بخرم امکانش هست براش سند بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور پیگیری کنید.
اگر موتور مزایده ای برگه اوراق داشته باشد امکان گرفتن سند وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برگه مزایده سند است و میتوانید بر اساس ان به دفترخانه مراجعه کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید صبر کنید سند برای برنده مزایده صادر شود بعدا اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برخی ازاین موتور مزایده ای ها برای اوراق گردنه برخی برای پلاک گذاری باید بری مرکز تعویض پلاک

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برگه مزایده سند است و میتوانید بر اساس ان به دفترخانه مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شما از هرفردی که مالک قانونی وسیله نقلیه باشد می توانید آن را خریداری نمایید . گرفتن سند اگرمنظورتان تعویض پلاک ملی باشد شرایطی دارد که مقررات اداره راهنمایی ورانندگی محل ملاک عمل است. گویا موتورهایی بالای 10 سال از مدل ساخت آنها گذشته باشد پلاک ملی شامل نمی شود .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

موتور های مزایده ای فاقد اسناد مالکیت می باشد

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقتتون بخیر

در صورتی که فروشنده موتورسیگلت در مزایده برنده شده باشد حتما سند بنام ایشان تنظیم شده است که در صورت خرید شما به راحتی سند به نام شما تنظیم خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صبر کنید سند برای برنده مزایده صادر شود

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه در مزایده کسی برنده شود همان ارگان سند بنام خریدار انتقال میدهد.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا چنانچه فرسوده باشد تعویض پلاک نمی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر اسناد ومدارک کامل باشد وقدمت ساخت ان بیش از ده سال نباشد بله

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله لگر مزاید با شرایط قانونی انجام گرفته باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً پلاک نمیشن مگراستثنایاتی مثل خریدازکسی که خودش مزایده را برده بشرطی که موتور بالای ده سالش نباشه
بشرطی که بموجب قانون الزامی به اوراق شدنش نباشه و...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برگ مزایده سند است و می توانید با در دست داشتن آن به دفترخانه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورت داشتن مدارک قانونی امکان پذیر می باشد