مشاوره حقوقی رایگان - فروختن جهیزیه زن توسط شوهر

با سلام
5سال هست ازدواج کردیم. چند وقتی هست با شوهرم مشکلات خانوادگی داریم و می ترسم موقعی که من خونه نیستم شوهرم وسیله ای از خونم که جهازم هست رو بره بفروشه. چون چند بار تا حالا میخواسته چیزی رو بفروشه و من نذاشتم. ما موقع ازدواج لیستی از جهیزیه تهیه نکردیم که امضا کنن. میخواستم ببینم چطور میتونم لیستی از جهیزیه تهیه کنم که قانونی باشه و اگر چیزی رو فروخت بتونم ازش شکایت کنم؟ و اینکه شوهرم حتما باید در جریان باشه که من دارم لیست جهیزیه مو تهیه میکنم؟ و اگر بعدا ادعا کنه وسیله ای مال خودش هست من چطور ثابت کنم. چون برای همه وسیله هام فاکتور تهیه نکردم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هم اکنون میتوانید لستی تهیه کرده و به امضا شهود برسانید.
از طریق شورا هم میتوانید تامین دلیل مبنی بر وجود جهیزیه در منزل مشترک بخواهید.
نیازی نیست همسرتان در جریان باشد. اما ثبت ثنا داشته باشد بصورت الکترونیکی به ایشان ابلاغ میشود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

لیست جهزیه مربوطه را طی اظهار نامه رسمی به وی ابلاغ نمایید و تذکرات لازم را به وی بدهید .