مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق پوز

با سلام. فروشنده بعد از خریدم به جای مبلغ 2 میلیون تومان 16 بار کار کشید و 32 میلیون از حسابم کم شد. البته ناموفق میداد و میگفت دستگاه کاغذ ندارد. چون اس ام اس فعال نبود در ان لحظه متوجه نشدم. ولی از بانک که صورتحساب گرفتم سریع مراجعه کردم ولی پولم را پس نداد. بعد 5 ماه که هی قول میداد واریز می کند اظهارنامه فرستادم و باز هم نداد. سوالم این است: اظهارنامه را شهریور فرستادم و شکایتم یکسال و نیم بعد بعد از مراجعت به شهر خودم ثبت شد. چون امکان برگشت به شهر خودم را نداشتم و طرف می دانست و سواستفاده کرد. الان قاضی خسارت تادیه را رد می کند و میگوید شامل نمیشود چون دیر اقدام کردی. چه باید بکنم؟

با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درست است. خسارت تاخیر تادیه از زمان اظهارنامه است. اگر اظهارنامه را به اطلاع قاضی برسانید.