مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن و خسارت بابت معامله فضولی

با سلام و عرض ادب
ببخشید من سال 96 از شخصی ماشین پراید خریدم که مالک خودرو پسرش بود و 22 سال داشت من گفتم که چون پسرش سن کمی داره از پدرش خریدم منم میدونستم مالک پسرشه گفتم مشکلی نیست به قیمت 17 میلیون ،بعد از 4 سال پسرش شکایت معامله فضولی کرد گفت معامله رو قبول نمیکنم ماشینو میخوام دادگاه هم به نفع مالک رای داد و قطعی شد و معامله باطل شد اگه الان من بخوام شکایت کنم از پدرش میتونم پول معامله و خسارت رو بگیرم ؟؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. استرداد ثمن معامله را می توانید بخواهید. البته بدانید به نرخ روز نیست.