مشاوره حقوقی رایگان - اکانت کالاف من را دزدیدند

سلام من یک اکانت کالاف داشتم در چند سایت اگهی کردم و در روز جمعه 10 فروردین یک نفر به من پیام داد و گفت که میخواهد اکانت من را به قیمت 3 میلیون بخرد
قرار شد با واسطه اسن کار را انجام بدیم او یک حساب فیک ساخت و به عنوان واسطه خودش را معرفی کرد بعد از اینکه من هطلاعات را فرستادم و او چنج زد حساب فیک را پاک کرد و پولی هم به من نداد
آیا میتوان از طریق پلیس فتا پیگیری کرد یا خیر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دادسرای عمومی وانقلاب محل خود شکایت نمایید .اگر قاضی تشخیص داد جهت پیگیری به پلیس فتا ارجاع داده می شود