مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن افراد تحت تکفل (همسر)

سلام من ارتشی با 20 سال خدمتم متاسفانه 20 روز پیش خانمم بعلت سکته قلبی فوت نمود برای دریافت هزینه کفن و دفن بایستی به کجا مراجعه کنم و هزینه ان چقدر هست؟

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

سازمان تامین اجتناعی نیروهای مسلح

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادسراوانجانامه میدهندبرای ثبت احوال و استعلام میشه
باحضورورضایت همه وراث حین الفوت دردادسرادادستانی نامه برای بانک میزندبرای برداشت از حساب متوفی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تسلیت میگم ، از طریق آجودانی یا همان کارگزینی یگان نامه معرفی نامه بگیرید سازمان بیمه نیروهای مسلح یا همان کوثر هم هزینه دفن و کفن بگیرید و هم بیمه و عمر و حوادث. خدا رحمتش کند.