مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت دختر برای خانواده ام

با سلام . من ی ازدواج ناموفق داشتم که ی دختر از اون دارم که الان 16 ساله با وجود اینکه پیوندی هستم و کارگر هستم نفقه پرداخت میکنم ولی باعث مزاحمت برای خودم و زندگی جدیدم شده است بارها منو تهدید کرده که ارث ازت میگیرم و نمی‌زارم زندگیت ادامه بدی از شما خواهشمندم که ی راه حل من پیشنهاد بدین که من از این وضعیت راحت بشم واقعا دیگه تحمل این زندگی برام میسر نیست . ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تا زمان ازدواج یا اشتغال او، نفقه اش بر عهده شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت همسرتون می تواند با عنوان مزاحمت شکایت کند .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نفقه فرزنددخترمادامی که ازدواج نکرده وشاغل نیست باشماست