مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم
یه خانم 6 سال پیش طلاق گرفت و حضانت دخترش رو که اون موقع دخترش 14 سال داشته رو قبول میکنه. دختر که بزرگتر شد خیلی خیلی رفتار و اخلاقش عوض شد، به عنوان مثال: سیگار میکشه- مشروبات الکلی مصرف میکنه- شبا بیرون از خونه میمونه و ... همیشه هم مادرش سر این رفتارای بدش باهاش جر و بحث دعوا داره، الان بعد از 6 سال که دخترش 20 ساله شده دیگه واقعا ادامه زندگی برای مادرش با همچین دختری سخت شده و از خونه انداختش بیرون،

سوال من اینه که از لحاظ قانونی مادر میتونه شکایت کنه که دیگه نمیخوام این دختر با من زندگی کنه؟؟؟؟
یا اینکه دختر میتونه شکایت کنه که مادرم من رو از خونه بیرون کرده؟؟؟

قبلاً از صبر و بردباریتون نهایت تشکر رو دارم.

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام اینجا دختر حق انتخاب داره ولی حضانت هم حق و هم تکلیفه مادر باید در جهت اصلاح موارد رفتار میکرد و نهایتا از طریق قانونی اقدام مینمود.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمی رسدکه این دخترخانم ازهیجده سالگی گذشت بدین ترتیب ایشان درحضانت کسی نیست ورشیده است،پدرش به عنوان ولی می توانداقداماتی انجام دهدکه ازحوصله این سامانه خارج است.موفق باشید