مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک و پرداخت اجاره های عقب افتاده

با سلام دومین مرتبه مثل اینکه سوال من ثبت نشده است من مستاجر دارم که مدت چهار ماه است اجاره پرداخت نکرده مبلغ اجاره دویست میلیون پیش ودوازده میلیون اجاره ماهانه می باشد طبق قرار داد اجاره دفتر املاک در صورت معوقه شدن اجاره به مدت یکماه مالک حق فسخ دارد سررسید قرار داد مردادماه 1402 می باشد میخواستم بپرسم آیا می توانم ملک را قبل سررسید اجاره تخلیه و اجاره های معوقه را دریافت کنم از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

گرفتن حکم تخلیه مستاجر به دلیل عدم پرداخت اجاره مطالبه اجاره معوقه از مستاجر گرفتن حکم تخلیه مستاجر طبق قرارداد حکم تخلیه مستاجر اجاره معوقه