مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجاره معوقه از مستاجر

سلام. در تاریخ 07/01 قرارداد جدید با مستاجر نوشتم و قرار بر این بود که اجاره یکسال را در دو نوبت پرداخت نماید متاسفانه از فردای تمدید قرارداد ایشان نه مبلغی واریز کردند نه جواب تلفن دادند بعد از سه ماه انتظار اقدام به شکایت نمودم 5ماه از این موضوع میگذرد ومستاجر ملک را تخلیه کرده بدون اطلاع من و از من طلب پول پیش را دارد .ضمنا قرارداد تا 1403/07/01 زمان دارد. من چطور خسارت دیرکرد و اجاره معوقه و زیان بابت تخلیه در زمان نامناسب جهت جایگزین کردن مستاجر جدید را از مستاجرم طلب کنم؟ سپاس

پاسخ ها :

آرمان شرافتی زنگنه

جناب آقای آرمان شرافتی زنگنه :

با سلام کاربر گرامی تمامی موارد اعلامی توسط شما در صورتی که در دادخواست ذکر شده باشد توسط مقام قضایی بررسی و به آن حکم داده می شود