مشاوره حقوقی رایگان - آیا شهادت شهود میتونه برا قرارداد فی مابین ارجحیت داشته باشه

با سلام و عرض ادب. بنده از طریق یکی از آشناها یه پمپ بتن برا 1سال اجاره کردم و قرارداد بستم و پمپ رو بعنوان دستگاه سالم بهم تحویل دادن و در قرارداد قید شده بود که اگه دستگاه ایراد داشت کتبی باید اطلاع داده بشه. صاحب دستگاه پمپ بتن هم اهل ترکیه هستش. پمپ رو که خواستیم استارت بزنیم 20 روز طول کشید چون دستگاه پمپ چندین ساله خوابیده بود و ایراداتش به مرور با کارکرد ظاهر میشد و بنده هم همون اوایل رفتم کتبی اطلاع بدم متاسفانه طرف اکثرا ترکیه بود و بنده با اون کسی که با این صاحب دستگاه در یک شرکت بودن و همه کاره اون ترکیه ای بود در میان گذاشتم و گفتن خودش میاد ببینه از نزدیک. اومد نزدیک دستگاه و همه چی رو دید و پیش چند نفر گفت که این 20 روز خواب پمپ به حساب من و بعدش گفت چون دستگاه تازه راه اندازی شده و چندساله خواب بود هر خرجی و هزینه ای داشت بزار فاکتور کن بدین بهم پرداخت کنیم. این رابطی که معرفی کرده بود شاهد همه قضایا بود. 3ماه دستگاه رو کار کردیم اکثرا ایراد پیدا میکرد و کلی مشکل بارم میکرد و اجاره هارو هم پرداخت میکردم. اخرای برج 4 با خودش و این رابط که امین اون طرف بود جلسه گذاشتیم و قبول کردن قرارداد فسخ بشه و پمپ رو ببرم تحویل بدم و چکهایی که برا هرماه داده بودم رو بگیرم. بنده چک برج اول و دوم و سوم رو پرداخت کردم ولی برج چهارم رو نکردم چون قرار شد حساب بریم کسر شود و بنده پمپ رو 17 برج پنج تحویل یکی از نیروهایشون در شرکتشون با هماهنگی خود صاحب دستگاه که ترکیه بود و اون طرف که امین اون صاحب دستگاه بود رسید گرفتم تحویل دادم. متاسفانه چندین بارم رفتم دنبال حساب کتاب که امروز فردا کردن. بنده کلا توو این چند ماه که دستگاه دستم بود 35 روز خرابی داشت و خوابیده بود خودشون هم میدونستن ولی متاسفانه در دادگاه منکر شدن و دوتا اپراتور پمپ رو که بنده بعنوان شاهد برده بودم اصلا به شهادتشون هیچ توجهی نکردن و اون شاهد اصلی که اشنای ما و اون طرف بود نمیدونم چرا نیومد شهادت بره و متاسفانه بنده رو به پرداخت دو فقره چک برج 4 و برج 5 محکوم کردن .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت قطعی نبودن رای اعتراض کنید . در صورت قطعیت رای دادخواست مجزی مطالبه خسارت بدین