مشاوره حقوقی رایگان - ملی شدن ملک واگذاری از جهاد سازندگی

سلام ، احتراماً به عرض میرساند یک قطعه زمین در 35 سال قبل توسط جهاد سازندگی به اینجانب واگذار شده (در روستاها زمین مسکونی برای جوانان توسط جهاد سازندگی واگذار می شد) که در آن ساختمان احداث نموده ام ، در سال گذشته خانه را فروختم( با همان اسناد واگذاری جهاد و به صورت مبایعه نامه) در حال حاضر که مالک جدید برای اخذ سند رسمی مراجعه نموده کاشف بعمل آمده که این اراضی جزو اراضی ملی است ! خریدار به اینجانب مراجعه نموده و طبق درخواست بنیاد مسکن باید مجدد زمین را از بنیاد مسکن بخریم و سند بگیریم و 80 میلیون به بنیاد بدهیم ! خریدار به اینجانب مراجعه نموده است . میتواند از من شکایت فروش مال غیر کند ؟ من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فروش مال غیر خیر امکان‌ طرح دعوا حقوقی علیه شما متصور است