مشاوره حقوقی رایگان - میخواهم از یکی از پرسنل سپاه به علت بدناموسی شکایت کنم به طوری که باعث آبروریزی نشود راهکاری میخوام

میخواهم از یکی از پرسنل سپاه به علت بدناموسی شکایت کنم به طوری که باعث آبروریزی نشود راهکاری میخوام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید چه کرده است آنگاه می‌توان راه حل دقیق تری تقدیم داشت

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید دقیقا چه رخ داده است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منظور شما از بد ناموسی مشخص نیست.
اگر مزاحمتی برای شما دارد می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق حفاظت پیگیری نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به حفاظت مساله مذبور را با ارائه دلایل و مستندات گزارش نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به حفاظت واطلاعات سپاه گزارش نمایید .