مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت سند سفید

با سلام خسته نباشید من میخواستم یه موتور سیکلت بخرم صفر هست سند سفید هست اتباع خارجی هستم میخواستم بدونم به نام خودم میشه سندش یا نه بعد هم واسه مراحل محضری و سند چه مدارکی لازم هست

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

درود . فقط اتباغ خارجی دارنده کارت هویت و یا برگ تردد خروجی مدت دار با ارائه معرفی نامه از دفاتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداریهای سراسر کشور مشروط بر انجام تسویه حساب و صدور برگه اجرائی به مقصد افغانستان یا کشور ثالث میتوانند نسبت به تنظیم سند انتقال صرفا به اتباع ایرانی در دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایند بخشنامه شماره 34/713 مورخه 84/1/21 امور اسناد معطوفا به مصوبه جلسه 28 مورخه 83/3/19 شورای هماهنگی اجرایی اتباع بیگانه و کمیته دائمی آن و ماده 180 قانون برنامه سوم