مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت سند سفید

با سلام من یه موتور سیکلت صفر میخوام بخرم سندش سفید هست اتباع خارجی هم هستم میخواستم بدونم میشه به نام خودم انتقال مالکیت بدم یا باید به نام شخص دیگری بزنم بعد مدارک لازم برای وکالت محضری چی هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ازطریق نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نام شخص دیگری بزنید . کارت ملی شناسنامه و مدارک مالکیت موتور و کارت موتور ، گواهینامه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بعید است بتوانید چنین اقدامی کنید هرچند رویه در طول این سال ها دست خوش تغییر و تحولات زیادی شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اگر مدارک اقامت یا پاسپورت داشته باشید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
درصورتی که دارای اقامت قانونی در ایران می باشید می‌توانید به تنظیم سند رسمی اموال منقول و ثبت پلاک اقدام نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کارت اقامت دارید امکانپذیر است در غیر اینصورت باید بنام شخص ایرانی انتقال یابد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر اقامت قانونی داشتی باشی مشکلی نیست

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر چون موتور جز اموال منقول محسوب میشود در صورت داشتن مدارک مربوط به ورود مجاز مانند کارت امایش پاسپورت میتوانید اقدام نمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

با پاسپورت معتبر به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که اقامت قانونی دارید این امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت داشتن اقامت می توانید بنام خود اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اقامت شما مشکلی ندارد بله اموال منقول موردی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مدارک هویتی تان از جمله کارت آمایش و پاسپورت بلا اشکال است می توانید اقدام نمایید در غیر اینصورت خیر و باید بنام یک فرد ایرانی انتقال صورت بگیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به نوع اقامت شما در ایران دارد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتیکه در ایران اقامت قانونی داریدبا ارائه کارت آمایش و پاسپورت معتبر می توانید به نام خود بزنید