مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

با سلام
حکم جلب شخصی رو (موضوع سفته) گرفتم ولی هیچ آدرسی ازش ندارم و هر تلاشی کردم بی‌فایده‌اس. میخواستم ببینم امکان ارجاع پرونده و دستگیری به پلیس یا اداره آگاهی وجود داره یا خیر
سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر ، در صورتی که آدرسی از ایشان یافتید می توانید برای جلب اقدام نمایید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
خیر . فقط در صورت تایید میتوانید تقاضای جی پی اس را به اجرای احکام داده و در صورت تایید انجام می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره آگاهی و... کاری نمیشه کرد.
خودتان باید طرف را پیدا کنید.
اگر شخص مورد نظر بچه دارد از طریق آموزش و پرورش پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در پرونده های حقوقی اصولاً قبول نمیکنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر آدرس و محل ایشان را باید خودتان ارایه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر کاری بخواهی انجام دهی باید از طریق قاضی اجرای احکام و دادورز مربوطه انجام دهی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود در صورتی که محکوم علیه دارای خط موبایل است از این طریق اقدام به نقطه زنی کنید تا مکان دقیق سکونت وی مشخص شود. برای این امر لازم است که از طریق دادورز اجرای احکام، دستور لازمه را اخذ کنید تا از طریق اپراتور مربوطه اقدام شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست خودتان محل سکونت شخص را پیدا نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شما ادرس وی را به پلیس اعلام کنید تا حلب صورت گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا آگاهی با تکلیفی مواجه نیست مگر مقام قضایی دستور دهد...