مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد

احترام اینجانب مدت پانزده سال است مستاجر واحد مسکونی با قراردادهای سال به سال تمدید شده و هیچ گونه اجاره و بدهی معوق ندارم ، آیا موجر میتواند حکم تخلیه بگیرد ؟ با توجه به اینکه اینجانب در سن کهولت می‌باشم و هیچگونه سرپناهی متعلق به خود ندارم.
تکلیف چیست ؟
با تشکر..‌

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بله پس از اتمام قرارداد شما باید اقدام به تخلیه نمایید یا با موجر قرارداد جدید تنظیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اخذ حکم تخلیه شرایط خاص به خود را دارد در صورت باقی ماندن مستاجر در ملک و عدم تخلیه علیرغم اتمام زمان اجاره که در اجاره‌نامه ذکر شده است گذشت سه ماه از موعد پرداخت اجاره‌بها بدون اینکه مبلغی از سوی مستاجر به موجر پرداخت شود و نیز استفاده غیر مشروع از ملک مورد اجاره توسط مستاجر و یا انتقال ملک مورد اجاره به شخص دیگری توسط مستاجر از جمله عوامل تخلیه می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بلافاصله دستور تخلیه صادر خواهد شد