مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با درود و عرض خسته نباشید
بنده ماشینی خریدم ولی تعویض پلاک نکردم.تو جاده بودم که ماشین رو توقیف کردن به دلیل اینکه زن صاحب پلاک دستور قضایی گرفته بود به خاطر مهریه.توقیف ماشین ما رو به دردسر انداخت چون 1000 کیلومتر از مبدا دورتر بودیم.آیا میتونم از طرف خسارت بگیرم.ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را به طرفیت فروشنده و توقیف کننده خودرو مطرح نمایید و اثبات نمایید که مالک خودرو شما هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توقیف خودرو بعد از معامله شما باشد می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.