مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در مبایعه نامه

سلام وقت بخیر
سوالم این هست که بنده سال 93 یه خونه ای رو خریدم که پارکینگ در سند نداشته ولی در مبایعه نامه به من با پارکینگ فروخته شده و کلا این ساختمان دو طبقه هست و چهار واحد و در موقع فروش سه واحد از چهار واحد برای ایشون و پدرشون بوده و یک واحد برای یکی دیگه، ایشون از پدرشون وکالت داشته که این واحد رو بفروشه من به خاطر اینکه گفتن این خونه پارکینگ داره خریدم تو قولنامه هم ثبت شد که خونه دارای پارکینگ است بعدش که دیدیم تو سند نبود ایشون گفتن که چون که دو واحد بالا برای اوناهست به ما پارکینگ میده ،بنده هم طبقه اول هستم و خونه 5 سال دست مستاجر بود و سال 97 خودم اومدم و از پارکینگ استفاده میکردم تا چند روز پیش که با فروشنده که طبقه بالا هست دو واحد بالا برای ایشون و پدرشون هست(البته پدرشون یکی دو سالی هست که فوت شده) بحثمون شد که گفتن من پارکینگ ندارم چون تو سند برای من پارکینگ ننوشته ولی بنده از خود ایشون خونه رو با پارکینگ خریدم الان بنده باید چیکار کنم که پارکینگی که تو مبایعه نامه خریدم رو داخل سند بیارم و اینکه اول ایشون کلا منکر این بودن که به بنده با پارکینگ فروختن و گفتن که قولنامه مهم نیست و هرچی سند باشه همونه و من قولنامه رو من پاره کردم و ... ؛ بعد از اینکه من قولنامه رو دارم و بهشون قولنامه رو نشون دادم گفتم که برن از بنگاه و... بپرسن بعد اینکه پرسیدن دیدن که باید پارکینگ بدن حالا گفتن که بله برای شما پارکینگ که نوشته شده هست داخل حیاط هست و مسقف نیست از حیاط باید استفاده کنید به عنوان پارکینگ و حیاط پارکینگ شما هستش در صورتی که در داخل سند بنده همچین چیزی نیست که حیاط به عنوان پارکینگ برای من باشه ، چون حیاط تنها برای ایشون نیست که بتونه در داخل سند من بیاره ، چون یک واحد دیگه هم از این چهار واحد برای یه نفر دیگه هست
1- آیا میتونسته حیاط که جزو مشاعات هست رو داخل مبایعه نامه به من بفروشه اگه که نه میتونم ایشون رو الزام به دادن پارکینگ کنم؟
2- اینکه میتونه با گرفتن رضایت از اون طرف که صاحب یکی از واحدها هست حیاط رو به عنوان پارکینگ در سند من ثبت کنه ؟ اگه اونطرف دیگه رضایت نداد تکلیف ما چی میشه؟؟
3- حیاط جزو مشاعات هست و در مبایعه نامه ننوشته پارکینگ مسقف اگه نتونه رضایت طرف سوم رو بگیره باید از پارکینگ مسقف به من بده؟ (متن قسمت مبایعه نامه خونه دارای آب و برق و گاز و پارکت با سرامیک می باشد و دارای پارکینگ است و ...)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید و ما به التفاوت بهای خانه پارکینگ دار با خانه بدون پارکینگ را اخذ نمایید
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید در هنگام اخذ سند فورا اقدام می کردید الان فقط مابه التفاوت میتونید بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.