مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار و برگشت به کار و تغییر شغل اجباری

با سلام من به مدت 5 سال در یک شرکتی که سهامش متعلق به شرکت دیگری بود به صورت رسمی در حال کار بودم و در حال حاضر شرکت تصمیم به تغییر ساختار خود گرفته است و به همین دلیل از کارمندان خود خواسته است که به یکی دیگر از شرکت هایش بروند البته از لحاظ مکان فیزیکی تغییری ندارد و فقط کد کارگاه تغییر می کند و شرح وظایف کار نیز تغییر می یابد. من با توجه به اینکه کارفرما بدون رضایت من نمیتواند کد کارگاه و وظایف من را تغییر دهد در مقابل این کار مقاومت کردم و از کارفرما خواستم که با دادن حق سنوات دو برابری نامه عدم نیاز به من بدهد ولی کارفرما قبول نمی کند و ادعا می کند که من به شما شغل دیگری دادم و چون قبول نمی کنید پس استعفا بدهید و بروید. در حالی که کار جدید شرح وظایف متفاوتی دارد. ضمن اینکه زمانی که من گفتم شکایت می کنم گفتن در نهایت اداره کار برگشت به کار می دهد و شما زمانی که برمی گردید ما می توانیم شما را اذیت کنیم. لذا 3 سوال از خدمت شما دارم:
1-می خواهم بدانم در این شرایط آیا شانسی برای شکایت و گرفتن سنوات بیشتر دارم؟
2- در صورتی که بدون رضایت، من را به شرکت جدید منتقل کنند (بدون تسویه کردن سنوات) و من نتوانم یکسال در شرکت جدید کار کنم با توجه به تغییر کد کارگاه آیا بیمه بیکاری به من تعلق می گیرد؟ (منظور اینکه می توانم ادعا کنم که شرکت هلدینگ بوده است؟)
3- در صورتی که اداره کار برگشت به کار بدهد با علم به اینکه در صورت برگشت کارفرما من را اذیت خواهد کرد آیا می توانم برگشت به کار را قبول نکنم و دو برابر سنوات را بخواهم؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام متاسفانه پاسخ سوال های شما منفی می باشد
طبق تبصره 2 ماده 7 آین
نامه بیمه بیکاری بیمه شده بیکار از تاریخ ارائه تقاضای استفاده از مقرری بیمه
بیکاری می بایست آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی یا مشابه آن اعلام نماید و
موظف است در فاصله زمان های معینی که توسط واحد کار و امور اجتماعی تعیین می گردد درمحل
اداره کار و امور اجتماعی حضور یافته و دفاتر مربوطه را امضاء نماید و دفعات حضور
و غیاب به تشخیص اداره کار خواهد بود.