مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد معلولین بهزیستی

با سلام و عرض احترام

بنده ، دارای 45 سال سن و دارای کارت معلولیت بهزیستی از دوران کودکی و همچنین دارای 21 سال سابقه بیمه که طبق فرمایش پرسنل محترم تامین اجتماعی، حدودا 19 سال در مشاغل سخت و زیان آور در شرکتهای فولاد سازی ، بخش خصوصی و ... میباشم .
طبق اطلاعات کسب شده از وکلای محترم ، امکان استفاده از :

1 - قانون مشاغل سخت و زیان آور
2 - قانون سنوات ارفاقی برای معلولان بهزیستی به مقدار حداقل 2 سال بدون شرط سنی

را برای اخذ بازنشستگی پیش از موعد به دلیل مشکلات و عدم توانایی جسمی را دارم .
ولی متاسفانه درخواست اینجانب برای استفاده از قوانین فوق الذکر ، از سازمان تامین اجتماعی، مورد موافقت قرار نگرفته است.
راهکار مورد نظر شما کارشناسان محترم ، چه می باشد؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد معلولین بهزیستی