مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد معلول

باسلام . احتراما اینجانب به مدت 25 سال و نیم سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و در یکی از شرکتهای وزارت نیرو کار میکنم دارای کارت معلولیت جسمی حرکتی بهزیستی می باشم چگونه می توانم برای درخواست بازنشستگی پیش از موعد و یا درخواست سنوات ارفاقی اقدام نماییم باید از خود بهزیستی شروع کنم یا سازمان تامین اجتماعی وبه کدام قسمت این دو سازمان مراجعه کنم ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد را بهتر است ابتدا از اداره مربوطه خودتان پیگیری کنید