مشاوره حقوقی رایگان - دعوی علیه ارتش عدم برقراری کمک معیشتی ایثارگر 28

با سلام پدر اینجانب در ارتش خدمت وظیفه28ماه انجام داده و تمام هم دوره اش برقراری کمک معیشتی دریافت می نمایند به دلیل عدم اشتغال با توجه به قانون موجود با توجه به استعلامات می گویند چون ملک به نام دارد پس نمی توان کمک معیشتی دریافت نماید.
چه دعوایی می توان مطرح نمود.که کمک معیشتی دریافت نماید ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا درون سازمانی پیگیری بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان محل خدمت پدرتان باید پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق امور ایثارگران پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دروغ گفتند باید از ارتش و سازمان بازنشستگی وزارت دفاع شکایت کنید به دیوان عدالت اداری

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید درون سازمانی مشکل را حل کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر ابتدا از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید و اگر پاسخی دریافت نکردید ازارتش و سازمان بازنشستگی وزارت دفاع به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

کمک معیشتی برای کسانی برقرار میشود که در معیشت خود مشکل داشته باشند ، پس زمانی که فردی دارای تمکن مالی است ، کمک معیشتی معنایی ندارد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام تشریف ببرید مرکز ایثارگران استان و تقاضای برقراری نمایید اگر انجام نشد به هر دلیل به کمیسیون مربوطه شکایت کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام از اداره مربوطه موضوع راپیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازارتش و سازمان بازنشستگی وزارت دفاع به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دعوی مناسب را با مشورت یک وکیل علیه ارتش و صندوق بازنشستگی تنظیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دیوان عدالت اداری باید طرح دعوی گردد