مشاوره حقوقی رایگان - اتهام استفاده از پلاک تقلبی

سلام خودروی بنده پس از تصادف عدد پلاکش تغییر کرده بود که خبر نداشتم و باعث شد که به دادسرا برم و با گذاشتن فیش حقوقی خودمو آزاد کردن برای رفع توقیف خودرو باید چکار کنم

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

باسمه تعالی
با سلام
مخاطب محترم برابر«طبق ماده 720 قانون مجازات اسلامی، «هر کس در ارقام و مشخصات پلاک وسایل نقلیه موتوری زمینی، آبی یا کشاورزی تغییر دهد، یا پلاک وسیله نقلیه موتوری دیگری را به آن نصب کند یا برای آن پلاک تقلبی بکار برد یا چنین وسایلی را با اعلام به تغییر و یا تعویض پلاک تقلبی مورد استفاده قرار دهد و همچنین هرکس به نحوی از انحاء در شماره شاسی، موتور یا پلاک وسیله نقلیه موتوری و یا پلاک‌های موتور و شاسی که از طرف کارخانه سازنده حک یا نصب شده بدون تحصیل مجوز از راهنمایی و رانندگی تغییر دهد و آن را از صورت اصلی کارخانه خارج کند به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.»بنابراین مسوولیت کیفری این بزه بدوا بر عهده شما مالک و کاربر محترم می باشد،اثبات عدم اطلاع و این که خودرو مورد استفاده چه اشخاص دیگری بوده با شما می باشد،علی ایحال موجبی جهت توقیف خودرو مذکور نیست،با تقدیم اسناد مالکیت خودرو اعم از سند رسمی یا فروش و سند انتظامی و بیمه نامه در مرجع قضایی که پرونده مطروح رسیدگی می باشد،درخواست رفع توقیف خود را بفرمایید/