مشاوره حقوقی رایگان - سوال در رابطه با گواهی عدم امكان سازش

سلام وقتتون بخير ،
١ سال و نيم هست كه با شوهرم زندگي نمي كنم و پيش خانوادم هستم شوهرم از من شكايت عدم تمكين كرد كه بعد از مراجعه ٢ جلسه اي به پزشك قانوني و صحبت با جفتمون حكمي دادن كه نوشته بود زوج اختلال شخصيت دارد تحريك پذير و دروغگوست و ادامه زندگي براي زوجه خطر افرين است در آخر بعد از اعتراض به راي قاضي تمكين به نفع من شد حكم نفقه را هم گرفتم اما متاسفانه پرداخت نكرده و از زماني كه حكم صادر شده ٧ ماه ميگذره درخواست طلاق دادم مشاوره رفتم ولي شوهرم نيامد اولين جلسه دادگاه طلاقم رفتم ولي باز هم نيامد، تا اينكه بايد تعيین داور ميكرديم كه من داور تعيین كردم ولي اون داوري تعيین نكرد، داور هم به نفع من رای داد و عدم امكان سازش را تاييد كردن در اخر هم بعد از گذشت ٢ ماه قاضي گواهي عدم امكان سازش را دادند كه در ٢٠ روز زمان اعتراض، اعتراضشو زد، دلايل اعتراضم كاملا پوچو و بيهوده بود
ميخوام بدونم روند كاراي من از الان به بعد چجوري پيش ميره اگه توضيح بدين ممنون ميشم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید منتظر رسیدگی دادگاه تجدیدنظر و احتمالا دیوانعالی کشور برای رسیدگی فرجامی باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بعدازقطعیت رای به یکی از دفاتر طلاق مراجعه کنید