مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه های ساختمان توسط یک واحد

با سلام، من مدیر ساختمان هستم برای تعميرات ضروری ساختمان برآورد هزینه‌ انجام شد تمامی واحدها هزینه تعميرات رو پرداخت کردند بجز یک واحد به بهونه این که فقط 4 ماه از سال رو اقامت داره و مابقی سال رو در شهرستان بسر میبره چطور این امکان وجود داره که این همسایه رو مکلف به پرداخت هزینه هانمود؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

طبق قانون تملک آپارتمانها می توان
در دادگاه حقوقی داداخواست علیه شخص مطرح نمایید