مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری بعضی از مالکین با مدیر ساختمان

سلام وقت بخیر
من مدیر یک بلوک 12 واحدی هستم. متأسفانه کنتورهای آب بلوک ما دقیقا در وسط راهرو کار گذاشته شده بود و رفت و آمد سخت بود تصمیم گرفتیم کنتورهارو به زیر پله منتقل کنیم. بلوک دارای مخزن و پمپ مشترک میباشد ولی کنتورها جدا. آیا میتونم واحدهایی که مالکین به هیچ عنوان هزینه های انجام شده رو پرداخت نمیکنن کنتور آب را قطع کنم؟ ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید طبق قانون و آیین نامه تملک آپارتمان ها ابتدا به واحدهای مذکور اظهارنامه رسمی ابلاغ و ظرف 10 روز فرصت پرداخت هزینه‌ها را به نمایید و بعد از آن در صورت عدم پرداخت می توان از ارائه خدمات وانشعابات محروم گردند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چون آب آن واحدها جزو مشاعات نیست ولی بوسیله اظهارنامه مطالبه صورت گیرد اگر پرداخت نکردند علیه ایشان دعوای مطالبه وجه تعمیرات و نگهداری را مطرح کنید ( البته با احراز سمت مدیر )

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قانون و آیین نامه تملک آپارتمان ها ابتدا به و احدهای مذکور اظهارنامه رسمی ابلاغ و ظرف 10 روز فرصت پرداخت هزینه‌ها را به نمایید و بعد از آن در صورت عدم پرداخت می توان از ارائه خدمات و انشعابات محروم گردند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به واحد ها اظهارنامه دهید و ظرف 10روز فرصت پرداخت هزینه ها را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید طبق قانون و آیین نامه تملک آپارتمان ها ابتدا به و احدهای مذکور اظهارنامه رسمی ابلاغ و ظرف 10 روز فرصت پرداخت هزینه‌ها را به نمایید و بعد از آن در صورت عدم پرداخت می توان از ارائه خدمات و انشعابات محروم گردند.