مشاوره حقوقی رایگان - اتهام همسایه ها نسبت به بنده

سلام. چند وقت پیش به علت مسائل مالی اختلافی بین من و بقیه همسایه ها رخ داد و من به علت حساب کتاب های غلط مدیر ، حاضر به پرداخت نشدم ، مدیر نیز برای اینکه مرا در ساختمان تخریب کند، با همه همسایه ها که جمعا 3 خانم هستند ، علیه من 4 اظهارنامه ثبت کردند ، یکی مبنی بر اینکه بنده ترک وظایف قانونی کردم و 3 اظهارنامه دیگر هر کدام به من اخطار دادند که به آنها توهین و تهمت و افترا بسته ام ، و از من به دادگاه کیفری شکایت خواهند کرد، بنده هیچ توهینی به هیچکدام نکرده ام ، آیا می توانند شاهد همدیگر باشند و به دروغ شهادت دهند و مرا متهم کنند؟ و یا از همسرانشان برای شهادت علیه من کمک بگیرند؟ لازم به ذکر است که بنده دو پرونده کیفری و حقوقی باز علیه یکی از خانمها با مدارک معتبر کتبی دارم که سه ماه پیش به مراکز قضایی ارائه داده ام. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شهادت دروغ باشد جرم است و تحت همین عنوان قابل پیکیری و تعقیب است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شهود نباید ذینفع باشند یا خصومت و دعوایی بین شاهدین یا اصحاب دعوا وجود داشته باشد