مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام شخصی از من و 3 نفر دیگر بابت کلاهبرداری شکایت کرده و من چند روز قبل پولو براش فرستادم و یه دست نوشته فرستاده که رضایت داده شاکی .اما یکی از نفراتی که ازش شکایت شده گفت ابلاغیه براش رفته با این موضوع :موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط. و اسم منم که داخل ابلاغیه بوده اما تا الان ابلاغیه برای من نیومده و داخل سامانه ثنا نگاه کردم هیچ ابلاغیه یا پرونده ای نیست .الان باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید رضایت محضری بگیرید یا بیاید دادگاه رضایت بدهد والا پرونده ادامه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید