مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اعیانی در مرتع ملی و انسداد مسیر زمین مزروعی قدیمی

در سال 1388 شخصی بر روی جوی آب کشاورزی مان که قدیمی است و مسیر ان در تصاویر ماهواره ای واضح است اقدام به ساخت انباری کرد (محل ساخت انباری طبق گفته منابع طبیعی مرتع ملی است) و مسیر جوی را به داخل حیاط خود انتقال داد ما نیز بنا به حسن همجواری زیاد جدی نگرفتیم حال بعد از ده سال اقدام به فنس کشی و دیوارکشی کرده است و عملا راه باز و بسته کردن و لایروبی جوی آب را بسته است نکته جالب این است که همزمان با شکایت مان دهیار نیز با علم به اینکه شخص صاحب انباری در بستن مسیر جوی آب مقصر است اقدام به وارد کردن بنا ایشان به داخل طرح هادی بازنگری شده نموده ( فاصله بنا مذکور تا مرز طرح هادی قبلی صد متر است). و الان شکایت مان رد شده است چرا که قاضی گفتند بنا داخل طرح هادی است و منابع طبیعی نیز اقدام عملی در تخریب بنا مذکور نمیکند (بیان میدارند که زمان زیادی از ساخت ان گذشته) . بنیاد مسکن نیز میگوید که ایشان به کمیسیون ماده 99 میرند و جریمه میدن و بناشان ثابت میمانند .
دوستان صاحب نظر لطفا برای اقدامات کیفری و حقوقی ای که میتونیم انجام دهیم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص ممانعت از حق یا تصرف عدوانی قابل پیگیری است