مشاوره حقوقی رایگان - آیا شورای تامین استان میتواند حقوق مالکانه را تضییع کند؟

در سال 1385 به استناد صورتجلسه استانداری تهران و مصوبه جلوگیری از نقل و انتقال سندهای رسمی طی نامه محرمانه به ثبت پیروزی تهران تا کنون حق مالکانه را تضییع کرده است چگونه میتوان از دادگاه صالحه احقاق حق کرد؟ مگر با صورتجلسه بدون حکم قطعی دادگاه میتوان حقوق مالکیت را نقض کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید با وکیل مجرب مشورت نمایید بله امکان استیفاء حقوقتان از طرق مختلف از جمله دیوان عدالت نیز متصور است.