مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سرقفلی

ما مالک ملک موروثی درگوهردشت کرج هستیم دوبرادر شریک هستن یکی از برادرها به فرزندخودوکالت دادن وایشان هم وکیلی گرفتن وبرای واگداری منافع به غیر از ما وشریک دیگر شکایت کردن ومیگویند چنانچه هیچ کدوم نخرید سرقفلی رو دادگاه به مزاید میگذاره ملک رو .میخوام بدونم چنین چیزی ممکنه ؟ واگر امکانش هست میتونه به هرشغلی وهرشغلی بدون درنظر گرفتن حقوق مالکانه اینکاررو انجام دهد.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مراتب را طی لایحه به دادگاه اعلام کنید. حضورا نیز با قاضی دادگاه موضوع را بیان کنید