مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

رای قطعی شده چند جا رفتم از وکیلا پرسیدم گفتن برای دو نفر حبس تعزیری اومده اما اجرای احکام و شعبه میگن خیر اینها تبرئه شدن من چطوری میتونم ثابت کنم ایا استعلام بگیرین مشخص میشه یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست دادنامه خود را به رویت یک وکیل برسانید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما متاسفانه دقیق طرح نشده است و نیازمند شفاف سازی ای

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قطعی بر محکومیت متهم صادر شده باشد رای در اجرای احکام کیفری اجرا می شود.
شما می توانید از طریق شعبه ای که رای صادر کرده موضوع را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شعبه یا ثنا رای را ملاحظه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

از شعبه صادر کننده رای درخواست نمایید تا موضوع مشخص گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی و روند کار در پرونده می توانید اطلاعات کسب کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به شعبه صادر کننده رای قطعی مراجعه کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر از شعبه صادر کننده رای پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما به طور ناواضح و کلی بیان شده است و دارای ابهاماتی می‌باشد فلذا بایستی سوال بطور دقیق و جزئی‌تر بیان شود تا بتوان پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
با مراجعه به شعبه موضوع را پیگیری نمایید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید رای صادره مشاهده و بررسی شود، ارا دادگاه قابل استعلام نیست می تونید از شعبه پیگیری کنید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شعبه صادر کننده رای قطعی موضوع را پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مفاد حکم دادگاه گویا می باشد . به دادگاه صادرکننده مراجعه نمایید و نسخه ای از حکم را دریافت نمایید . از ذی نفع هستید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

باید اسناد و مدارک بررسی شود

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

به شعبه دادگاهی
که به پرونده رسیدگی کردهمراجعه‌ کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خود واحد اجرای احکام مرجع استعلام است، پس موضوعی که اجرای احکام عنوان میکند صدق میکند

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

مرجع تشخیص شعبه صادر کننده ی رای قطعی میباشد ، به شعبه مراجعه کنید