مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی با کاندوم

سلام ببخشید کسی که یک الی چند بار کاندوم یا جسم دیگری وارد مقعدش شده باشدآیا در معاینات پزشکی معلوم است، بعد از چه مدتی دیگر قابل تشخیص نیست.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما پزشکی می باشد از پزشک متخصص سوال بفرمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که دخول موجب پارگی شده باشد می توان گفت که بصورت همیشگی قابل تشخیص است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا چنین آزمایشی فقط تحت شرایطی خاص اخذ می‌شود
سوال کامل نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر موضوع تجاوز باشد بحث دیگری است ولی در صورتی که جسم سخت وارد شده باشد ورود جسم سخت اگر مدت زمان زیادی نگذشته باشد مشخص می‌شود و دخول در هر صورت اگر منجر به پارگی شده باشد و مویرگ ها از بین رفته باشد مشخص است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه مقعدی با کاندوم انجام شده باشد قابل تشخیص نیست که دخول توسط چه کسی انجام شده .
توجه داشته باشید که برای کسی که مفعول است و دخول انجام شده از طریق معاینه مقعد قابل تشخیص است که دخول انجام شده ولی اینکه فاعل چه کسی بود قابل تشخیص از طریق پزشکی قانونی نمی باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فاصله متعارفی گذشته باشد مشروط به اینکه استمرار نداشته باشد قابل تشخیص نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم تکرار و گذشت زمان ممکن است قابل تشخیص نباشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

معمولا تا زمانی که اثار وشواهدی وجود دارد امکان تشخیص وجود دارد وبعد از گذشت چند روز امکان تشخیص وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است از نظر پزشکی قانونی قابل تشخیص باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر آثاری به جا مانده باشد تا مدت محدودی قابل تشخیص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر آثار و جراحات از بین رفته باشد قابل تشخیص نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ قابل تشخیص است. حتی تعداد دفعات و کیفیت آن نیز توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
با مراجعه به پزشک متخصص موضوع را پیگیری نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از پزشک متخصص سوال بفرمایید

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

با آزمایش دی‌ان‌ای و بررسی آثار طرف مقابل
قابل تشخیص است

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه آسیب وارد شده باشد قابل تشخیص است

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

در صورت ورود آسیب به آن ناحیه قابل تشخیص است