مشاوره حقوقی رایگان - سند نکردن فروشنده آپارتمان بعد از 7 سال

با سلام
بنده سال 1391 یک آپارتمان از شخصی به صورت پیش فروش خریدم. قولنامه در بنگاه معاملات نوشته شد و مبلغ ده میلیون تومان برای زمان سند گذاشتند. من چون آشنا به قوانین نبودم متوجه نشدم که این مبلغ را زمان تحویل خانه قرار داده است. الان بعد از گذشت این همه سال هروقت میگم که بیایید سند بزنید به نامم میگه که اون ده میلیون تومان را بدهید اما مطمئنم که سند نمیکنه چون سایر خریداران تسویه کردند ولی برای اونها هم سند نمیزنه. نمیدانم چه کار باید بکنم. یک بار درخواست الزام به سند دادم اومد دادگاه به قاضی گفت من جانبازم و تا الان پول نداشتم جریمه شهرداری رو بدم که سند نکردم قاضی هم رای رو به اون داد. خواهش میکنم کمکم کنید. بهم بگید از چه راهی میتونم سند بگیرم. بی نهایت ممنوم. از خدا سلامتی و موفقیت رو براتون میخوام

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر سند به نام ایشان نیست یا تفکیک نشده شما کاری نمی توانید بکنید

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : فقط مانع به الزام تنظیم سند ، در رهن بانک بودن می باشد ولو غیر
در رای پاسخ الزام به تنظیم سند نوشته شده بایستی مانع آنرا رفع کنید .