مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از كارفرما

سلام
در شركتي كار ميكردم من را اخراج كردن آبان ماه ١٤٠١ در صورتيكه قرارداد من تا پايان سال ١٤٠١ بوده وزارت كار شكايت كردم الان كه راي اومده تا همون تاريخ اخراج حق و حقوقم و حساب كردن و با حقوق وزارت كار در صورتيكه تو قرارداد حقوم من ٦٥٠٠ بوده الان كه راي اومده ميتونم شكايتم و پس بگيرم ؟ شركت گفته حق و حقوقت و ميدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بله طی لایحه تخصصی اقدام نمایید
ابتدا با یک وکیل مشورت نمایید رضایت دادن به ضررتان تمام نشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بر اساس ادله موجود از طریق اداره کار پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما بایستی از طریق اداره کار اقدام به شکایت علیه کارفرما کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از طریق اداره کار پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و دعوای خصوصی می باشد می توانید ادامه رضایت نمایید و توافقی مسئله را حل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
پس از صدور رای امکان استرداد دعوا وجود ندارد لکن شما می‌توانید با شرکت مصالحه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر شرکت قبول دارد که مصالحه کنید در غیر اینصورت قابل پیگیری هست

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در فرجه قانونی می توانید به دادنامه صادره اعتراض کنید ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رای بدوی صادر شده است شما باید تجدیدنظر خواهی در هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما را نمایید

و بعد از قطعی شدن رای ، شما باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار اقدام به پیگیری و شکایت کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
به رای اداره کار اعتراض نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق سامانه نسبت به شکایت از کارفرما اقدام کنید

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
در صورتی که اخراج شده اید می بایست دادخواست بازگشت به کار مطرح کنید که در صورتی که کارفرما از پذیرش شما تا پایان مدت قرار داد امتناع کند باید حقوق شما را تا پایان قرارداد پرداخت نماید.
ضمنا شما مهلت اعتراض به رای هیئت تشخیص را دارید تا موضوع مجدد در هیئت حل اختلاف رسیدگی شود.

یک وکیل :

با سلام
بله امکان استرداد خواهید داشت.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

رای قطعی است میتوانید عملیات اجرایی را پیگیری نکنید و یا در مرحله اجرا اعلام رضایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر رای قطعی اگر صادر شده باشد نمی توانید ، تنها می توانید عملیات اجرایی را تعقیب نکنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید در مهلت قانونی به رای اعتراض نمایید .

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

سلام. بله از دفترخانه اعلام رضایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مختار هستید اما اگر پس بگیرید موضوع بیمه بیکاری هم ممکن است ازبین برود و ممکن است شرکت زیر قولش بزند به نظرم تجدید نظرخواهی کنید بهتره یا اینکه در محضر در قبال پرداخت حق و حقوق رضایت بدهید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

چنانچه به مفاد رای اعتراض دارید به مراجع بالاتر اعتراض کنید